Astăzi, președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu a primit vizita unei importante delegații chineze din provincia Jiangxi, condusă de Li Hua Dong, vice-președintele Conferinței Consultative Politice Populare și președinte al Asociației pentru Știință și Tehnologie din Provincia Jiangxi.

Alături de președintele Consiliului Județean, s-au aflat primarul Bacăului, Cosmin Necula și administratorul Județului, Valentin Palea.

Principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirii oficiale au fost dezvoltarea relațiilor economice și comerciale bilaterale, precum și stabilirea unei strategii comune privind schimburile academice, de formare a personalului, în special pe componentele culturală, de bioinginerie, kinetoterapie și despre posibile colaborări privitoare la activitățile științifice.

Au fost prezentate oaspeților chinezi oportunitățile de investiții ale județului nostru, precum și domeniile de interes.

S-a convenit că parteneriatele dintre mediul de afaceri românesc și cel chinez trebuie încurajate, în beneficiul tuturor factorilor sociali implicați.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Se cauta piata de desfacere pt economia chineza. Au mai venit si alte delegatii oficiale in Romania din partea Chinei pt a forma la noi punti si cai de livrare a produselor sale in Europa. Nu au facut nimic pt ca Partidul Comunist chinez nu arunca nici un ban din bugetul statului decat daca se rentorc inzeciti inapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ