Emotiile si bucuriile si-au facut din nou loc pe strazile orasului, de aceasta data cu ocazia defilarii celor 160 de absolventi de la Colegiul Tehnic de Comunicatii „N.V. Karpen” Bacau. Dintre cei 160 de tineri, 31 au absolvit Stiintele sociale, 29 au terminat la Tehnica de calcul, 27 si-au insusit cunostinte la specializarea Tehnica-electronica-auto, 49 in domeniul economic si 24 la stilist-coafura. Marti, 24 mai, la ora 13.00, absolventii de la „Karpen” au iesit pe poarta colegiului si s-au deplasat pe traseul str.Energiei – str. Oituz – Parcul Trandafirilor – Centru – pâna la Universitatea „G. Bacovia”, unde in Aula Moldova s-a desfasurat cursul festiv.

La cursul festiv, cheia colegiului a fost predata lui Alexandru Roman, de la clasa a XI-a A, elevul cu cele mai bune rezultate la invatatura in ultimii trei ani in colegiul bacauan.
Tot la Colegiul „Karpen” mai sunt 98 de absolventi de Stiinte sociale la forma „Frecventa Redusa”, dar acestia nu au participat la cursul festiv.

Sefa promotiei 2016 „Karpen” este Andreea Manuela Onode, care a absolvit cu media generala 9.36, la sectia coafor-stilist.

PUBLICITATE

„Este un sentiment de mare bucurie, dar si de tristete pentru ca ma despart de colegi si de profesori. Au fost patru ani minunati si chiar imi pare rau ca se termina. Nu am facut eforturi deosebite sa ajung sefa de promotie pentru ca mi-a placut sa invat. Mai departe imi propun sa merg la o facultate, dar, deocamdata nu m-am hotarât unde, pentru ca exista studii superioare pentru coafor-stilist, dar nu chiar facultate. Pâna atunci, insa, mai am de invatat pentru Bac.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ