Absolventii celei de-a XXII-a promotii a Scolii Sanitare Postliceale „Christiana”, insotiti de profesori, au defilat marti, 7 iunie, strigându-si bucuria prin centrul orasului.

Particularitatea acestui mars a constat in faptul ca majoritatea absolventilor au imbracat halate albe si ca majoritatea erau fete, la o simpla privire de ansamblu numarându-se doar sase baieti. In total, promotia 2016 a unitatii postliceale de invatamânt privat are 90 de absolventi, pe doua specializari: asistenti medicali generalisti si asistenti medicali de farmacie.

Traseul ales pentru defilare a fost Parcul Trandafirilor – Centru – Spitalul Judetean, intrarea dinspre Parcul Cancicov, punct final Palatul Administrativ, unde, in cadrul unei festivitati solemne absolventii au depus juramântul lui Hypocrate. Promotia 2016 nu are inca un sef de promotie pentru ca absolventii sustin un stagiu de pregatire pâna pe 5 august a.c. dupa care vor sustine examenele de absolvire.

PUBLICITATE

“Cei din aceasta promotie au fost elevi buni, interesati, care s-au prezentat atât la orele desfasurate in scoala cât si in stagiile clinice. Sunt foarte bine pregatiti si suntem convinsi ca vor face fata tuturor cerintelor, aducând cinste scolii noastre”, a declarat prof. Mihaela Cuciureanu, directoarea Scolii Sanitare Postliceale „Christiana”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ