Chiar daca a plouat, chiar daca vremea nu a fost atât de senina, in sufletele absolventilor de la Colegiul National Catolic „Sf. Iosif” a fost soare. Si bucurie. Si entuziasm. Peste 100 de elevi de la aceasta institutie de invatamânt bacauana au finalizat anul acesta studiile liceale, iar profesorii, parintii, colegii le-au fost alaturi in marea sarbatoare de la cursul final.

A fost si defilarea prin centrul orasului, pentru ca apoi cu totii sa se adune in aula mare a Universitatii „George Bacovia”, pentru a trai emotiile unei intâlniri care nu va fi uitata niciodata. „Le spun tuturor sa nu se opreasca aici. Asta e doar o etapa din viata lor. Important este sa mearga mai departe, sa continue munca lor de formare pe toate planurile.

Pentru ca o viata frumoasa nu o formezi doar in cei patru ani de liceu. Toata viata trebuie sa construiasca, sa studieze, sa aprofundeze pentru a fi ceea ce trebuie sa fii. Sa lucreze la devenirea lor in permanenta si sa nu lase loc in viata lor compromisului. Asta vreau sa le spun absolventilor nostri acum, la ceas aniversar, in care pe toti ne incearca si bucuria implinirii, dar si tristetea despartirii”, ne-a declarat pr. Anton Saboanu, directorul colegiului.

PUBLICITATE

Au fost in total patru clase (doua de profil matematica – informatica si doua de stiinte sociale: clasa a XII-a A, prof. diriginte Gabriel Petru Enea, cu 20 de absolventi, clasa a XII-a B, prof. diriginte Monica Mihai, cu 15 absolventi, clasa a XII-a C, prof. diriginte Otilia Lazar, cu 24 de absolventi si clasa XII-a D, prof. Bianca Tomescu, cu 29 de absolventi. Se mai adauga si clasa de seminar, cu 14 absolventi, unde profesorul diriginte este pr. Cristian Ignat. Colegiul Catolic are in acest an doua sefe de promotie: pe Larisa Arseni, de la profil real, matematica – informatica (media generala 9.79) si Gabriela Ghergut, de la profil uman, stiinte sociale (cu media generala 9.96)

„Ma simt foarte onorata. Au fost patru ani minunati pentru mine, pentru noi toti. Am facut parte dintr-un colectiv foarte bun. Nu am sa uit aceste clipe, chiar daca pasii ma vor duce spre altceva. Voi urma Psihologia si poate apoi, chiar si o facultate pe profilul pe care l-am terminat. ”
Larisa Gabriela Arseni, sefa promotie 2016, profil real

[wonderplugin_gallery id=”574″]

„Sunt fericita. Ma simt realizata ca am ajuns la aceasta performanta. Pur si simplu mi-a placut sa invat. Nu e niciun secret. Profesorii s-a preocupat de noi, este un liceu foarte bun, pe care il recomand oricui. Si eu voi merge spre Psihologie, la fel ca si Larisa.”
Gabriela Ghergut, sefa promotie 2016, profil uman

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bacaul este centrul catolicismului din Moldova. Vom porni curentul de aducere a episcopiei la Bacau. Multi preoti si credinciosi isi vor episcopul mai aproape!

LĂSAȚI UN MESAJ