O noua promotie a Colegiului National „Gheorghe Vranceanu” a absolvit cei patru ani de liceu. Ani plini de rezutate, de performante in activitatile scolare, de premii la olimpiade si concursuri.

O noua promotie, alte generatii! Un sfârsit si un nou inceput pentru cei 211 absolventi – de matematica informatica, filologie si stiinte sociale, grupati in sapte clase de a XII-a, care au spus adio anilor de liceul, prin traditionala defilare si, apoi, prin cursul festiv organizat la Teatrul de Vara „Radu Beligan”.

O zi in care fiecare s-a bucurat, a trait emotiile inerente acestui moment, la ceas de bilant. O zi de 21 mai 2015, frumoasa, plina de amintiri si regrete, pe care o vor tine minte toata viata. Profesorii care i-au indrumat in toti acesti patru ani s-au aratat si ei foarte emotionati.

Vorbele de lauda si chiar de respect pentru elevii lor nu au lipsit deloc. „O generatie deosebita, care a pastrat standardul ridicat al colegiului, care a trait in spiritul «vranceanu» tip de patru ani, spirit pe care, sunt sigur, il vor duce mai departe si in universitatile in care isi vor continua studiile”, dupa cum a aratat prof. Gabriel Andrei, director CN „Gh.Vranceanu” Bacau.

Elena Daniliuc, clasa a XII-a A, si Luca Sova, clasa a XII-a C, ambii de la profiul real, matematica – informatica, sunt cei doi candidati la titlul de sefi de promotie 2015 ai Colegiului National „Gh.Vranceanu”. Amândoi au terminat liceul cu media zece pe linie, numai ca decizia finala va fi luata in functie si de rezultatele de la bacalaureat. A fost greu sa ajunga la aceasta performanta? „Nu. daca esti serios si inveti, chiar e usor”, ne-au spus amândoi. Elena si Luca se pregatesc pentru Medicina, la Cluj si, respectiv, la Bucuresti. Succes tuturor!

[wonderplugin_gallery id=”259″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. am terminat acum 6 ani, au fost cei mai buni, sunt si acum cei mai buni si mereu vor fi cei mai buni.
    statisticile confirma acest lucru.

  2. sper sa fie constienti ca sunt inca la inceput de drum si abia de acum se vor confrunta cu adevarat cu alti copii de valoare, pe la facultatile ce vor sa le urmeze. Inceputul e promitator, sa speram ca si in continuare se vor prezenta cel putin asa.

LĂSAȚI UN MESAJ