Doua mari magazine vor fi deschise la Chisinau si Balti

Compania bacauana Dedeman, cea mai importanta firma din domeniul retailului cu materiale de constructii, va deschide doua magazine si în Republica Moldova. Anuntul a fost facut dupa o intrevedere avuta, saptamâna trecuta, de presedintele companiei Dedeman, Dragos Paval, cu premierul Moldovei, Iurie Leanca.

Investitiile in cele doua obiective, care se vor construi in capitala Chisinau si in orasul Balti, se vor ridica la circa 30 de milioane de euro si vor presupune crearea a 400 de noi locuri de munca. „Gândul de a investi în Republica Moldova îl am din anul 2007. Tot de atunci vizitez periodic Chisinaul pentru a analiza evolutia lucrurilor de aici. Deschiderea magazinelor noastre va permite si dezvoltarea industriilor locale, care vor furniza produsele lor lantului de retail de materiale de constructii si pentru amenajari interioare”, a precizat Dragos Paval.

Dedeman este cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de constructii si amenajarilor interioare din România, cu peste 7.000 de angajati. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 606 milioane de euro. In plus, potrivit companiei de cercetare PMR, Dedeman se plaseaza in top 5 al celor mai puternici retaileri din Europa de Est, concurând, local, cu succes companiile Arabesque si Ambient, precum si firme puternice pe plan international, cum ar fi Kingfisher (Brico Depot), Baumax, Hornbach, OBI sau Leroy Merlin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ