Familia Puiu din satul Dealu Mare, comuna Magura, poate spune ca a primit o noua sansa la viitor. La sfârsitul lunii iulie, cei opt membri ai familiei, cinci copii si trei adulti, au ramas sub cerul liber dupa ce casa lor a ars din temelii.

In prezent, locuiesc intr-o fosta anexa a gospodariei, dar vor reusi pâna vine frigul sa se mute intr-o noua locuinta. Sprijinul a venit de la compania Dedeman. „Pentru ca noi nu am avut o suma prevazuta in buget pentru astfel de situatii de urgenta, am apelat la sprijinul acestei companii care a fost mereu alaturi de noi si careia ii multumim.

Dedeman le-a oferit materiale de constructie in valoare totala de 16.000 de lei, de la tabla pâna la parchet. Capul familiei este constructor si va beneficia de sprijinul celorlalti locuitori ai comunei si cu siguranta vom gasi si alti sponsori”, a declarat primarul comunei, Iordache Costras.

Oamenii pot sa priveasca asadar cu incredere spre viitor si se pot apuca de treaba, materialele fiind deja livrate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ