Dedeman a vândut, anul trecut, de 700 de milioane de euro

Dedeman se implică în campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși „Cumințenia Pământului”, cu o donație de 127.000 de euro.

“Zilnic ne mândrim că suntem o companie românească şi zilnic găsim în jurul nostru motive să fim mândri că suntem români. Unul dintre aceste motive este patrimoniul cultural care ne aduce recunoaştere internaţională. Dedicarea, onestitatea, hărnicia şi profesionalismul celor aproximativ 8500 de angajaţi Dedeman sunt o mostră a spiritului românesc şi ne-am simţit datori să aducem contribuţia noastră în această campanie în numele angajaţilor noştri.

Ar fi minunat dacă numărul companiilor româneşti care se alătură acestei cauze ar creşte, astfel încât pe 30 septembrie să putem spune cu toţii că «Brâncuşi e al meu»” , a declarat, într-un comunicat de presă, Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Bani aruncati in vint ! Oare cati elevi cu adevarat meritosi,muncitori sau talentati dar lipsiti de posibilitati financiare puteau fi ajutati cu acesti bani si care mai tarziu ,poate aveau un loc in compania Dedeman si faceau cinste generatiei lor !? De ani de zile se fura in tara asta, de mai marii care ne conduc si noi facem donatii pentru o statuie [asta este sarcina strict a guvernului] .O BILA NEAGRA PENTRU DEDEMAN !….Pacat !!!

LĂSAȚI UN MESAJ