Blocul nr. 160A va fi debransat de la reteaua de apa incepând cu 1 octombrie/Foto: Ramona Ionescu

– de la 1 octombrie, o familie de pe strada Milcov va ramâne fara apa rece – proprietarul in cauza a acumulat datorii mari la intretinere si asociatia de proprietari nu crede ca va recupera banii prea curând de la debitor – in plus, conducta care alimenta singurul consumator din bloc este sparta, iar pierderile sunt destul de mari – restul locatarilor din blocul nr.160A au bransamente separate la apa rece

Conducerea Asociatiei de proprietari nr. 39 a solicitat Companiei de Apa debransarea de la reteaua de apa a blocului nr. 106A de pe strada Milcov. Liliana Capatâna, administratorul Asociatiei nr. 39, spune ca a facut aceasta solicitare pentru ca in scara respectiva a ramas un singur consumator, iar proprietarul respectiv are o datorie de 1.468,83 lei.

“Restul locatarilor au bransamente separate si pe ei nu-i afecteaza aceasta decizie. I-am pus in vedere proprietarului de la apartamentul nr. 10 sa-si plateasca debitul, insa acesta ne-a comunicat ca in viitorul apropiat nu poate achita suma restanta, din cauza problemelor financiare pe care le are”, declara administratora. Se pare ca la scara respectiva se inregistreaza pierderi mari de apa pentru ca ar fi sparta conducta de apa rece.

PUBLICITATE

“I-am anuntat pe cei de la CRAB ca exista o pierdere de apa intre camin si subsol, insa, nu a venit nimeni sa verifice acest lucru si sa remedieze problema. Neavând alta solutie, am cerut blindarea conductei de apa rece, cu acordul majoritatii proprietarilor din blocul respectiv. Am luat legatura inclusiv cu familiile plecate in strainatate, iar acestea si-au dat acceptul si ne-au asigurat ca isi vor face la rândul lor bransament separat la apa rece atunci când vor reveni in tara”, a spus Elena Maria Viziteu Dariea, presedinta Asociatiei de proprietari nr. 39. Din declaratiile acestora, in apartamentul care va ramâne fara apa rece locuiesc cinci persoane.

“Reluarea furnizarii apei se face la solicitarea asociatiei de proprietari si dupa achitarea contravalorii lucrarilor de debransare, rebransare si sigilare a montajului”, arata reprezentantii Companiei de Apa Bacau. (Ramona Ionescu, Andreea Gavrila)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ