18 mai 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareDealer de droguri, jefuit de mai multe persoane, între care și un...

Dealer de droguri, jefuit de mai multe persoane, între care și un minor de 14 ani

Nu mai există onoare nici între infractori! Un dealer de droguri a fost jefuit de mai multe persoane, între care si un minor, care l-au amenințat cu o macetă și i-au luat peste 130 de pastile de Ecstasy, jumătate de kilogram de Cannabis și pastile de Alprazolam.

La data de 10 februarie 2024, doi adulți și un minor au fost reținuți sub acuzațiile de trafic de droguri de mare risc și tâlhărie calificată. Potrivit anchetatorilor, în seara de 8 februarie 2024, cei trei au pătruns în apartamentul unui distribuitor de droguri din municipiul București, folosind violență și amenințări cu acte de violență.

Intrând prin escaladare și efracție, aceștia au reușit să sustragă o cantitate semnificativă de droguri de mare risc, aproximativ 6000 de lei și câteva obiecte vestimentare, punând în pericol viața distribuitorului.

Pe parcursul investigațiilor, în apartamentul unuia dintre inculpați au fost descoperite și ridicate cantități importante de droguri de risc și mare risc, printre care Ecsatasy, comprimate cu alprazolam și aproximativ 50 de grame de substanță cristalină conținând MDMA.

Cazul a luat o întorsătură neașteptată când, în urma cercetărilor, un minor în vârstă de 14 ani a fost depistat având asupra sa într-un rucsac cantitatea de droguri sustrasă în seara atacului. El deținea 133 de comprimate și fragmente de comprimate Ecstasy, aproximativ 500 de grame de cannabis și 30 de comprimate cu alprazolam.

Procurorii au luat măsuri pentru arestarea preventivă a celor trei inculpați, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a fost sesizat cu propunerea de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Inculpatul minor a fost supus unei expertize medico-legale pentru a stabili discernământul său.

În acțiunea judiciară, colaborarea strânsă cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, precum și sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și a jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a fost esențială.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri