Cum poate fi IUBIREA mai frumos și mai adevărat sărbătorită decât cu entuziasmul și frenezia tinereții?

Într-o atmosferă încărcată de frumusețe, veselie și iubire, în Amfiteatrul Colegiului Național ”Ferdinand I”, decorat cu baloane multicolore, adolescenți frumoși purtând cu drag iile noastre românești au pregătit un gingaș moment de celebrare a Dragostei!

Și pentru ca sărbătoarea să fie mai frumos și mai viu colorată, Consiliul Elevilor de la colegiul gazdă, a avut inițiativa de a invita partenerii de proiect de la Colegiul Național de Artă ” George Apostu”, alături de profesorii lor Daniela Bîrzu, coordonatoarea proiectului, criticul de artă Iulian Bucur și Codrin Stan, îndrumătorul cvartetului Blue.
La eveniment a fost invitată doamna director adjunct Zărnescu Nicoleta care, plăcut surprinsă de calitatea și consistența evenimentului, și-a exprimat aprecierea și a felicitat organizatorii, invitații și pe doamna prefesoară Mihaela Savin, coordonatoarea manifestării.

Delicata elevă Daria Tutunaru, într-o superbă ținută românească, a dat startul manifestării, care a debutat cu un program de muzică internațională interpretată cu multă măiestrie de Cvartetul Blue al Colegiului Național de Artă ”George Apostu”, îndrumat de dl. profesor Codrin Stan.

Programul a continuat cu Povestea lui Dragobete și a lui Mărțișor, spusă într- o manieră fermecătoare de domnul profesor Iulian Bucur, expunere care a fost pretextul unui concurs ad- hoc, ai cărui participanți au fost și câștigători!

Frumoasele și talentatele artiste Olivia Vizitiu (clasa a XI-a) și Lorina Laslău (clasa a IX-a), de la Colegiul de Artă, au încântat asistența cu melodii din repertoriul internațional, fiind aplaudate cu multă caldură.

În final, toți cei care au contribuit la reușita manifestării, invitați și gazde, au fost răsplătiți cu diplome și bomboane, iar doamna profesoara Daniela Bîrzu a lansat invitația la a doua parte a proiectului din acest an, care va avea loc pe 2 martie la Colegiul Național de Artă ”George Apostu”.PUBLICITATE