Clopoțelul a sunat și pentru judoka CSM Bacău – JC Royal antrenați de prof. Aurel Chelariu. Înainte de a lua însă loc în bănci, pentru noul an școlar, sportivii au pășit pe spațiile de luptă. Cu ocazia primei competiții din această toamnă: turneul internațional „Cupa Târgu Frumos – Brăești”.
Aflată la ediția inaugurală, competiția organizată de Primăria Târgu Frumos, Primăria Brăești și DJTS Iași a reunit la Sala Polivalentă a Liceului Teoretic „Ion Neculce” din Târgu-Frumos, weekend-ul trecut, aproximativ 200 de sportivi de la 14 echipe: 13 din România și una din Republica Moldova. Băcăuanii de la CSM – JC Royal s-au prezentat cu un lot de 13 judoka, 11 dintre aceștia urcând pe podiumul de premiere. De notat faptul că numărul medaliaților putea fi de 12 în condițiile în care, lipsind din concurs categoriile de greutate 34 și 38 kg, Ștefan Buga (31 kg) a decis să lupte la 41 kg, unde a ocupat locul cinci. În concursul pe echipe, gruparea pregătită de Aurel Chelariu s-a clasat a cincea.

Rezultatele înregistrate de CSM – JC Royal la Cupa „Târgu Frumos- Brăești”
Locul 1: Matei Antonoaiei 23 kg, Cristian Prisăcariu 27 kg, Michael Nicoară 27 kg, Paula Stanciu 29 kg, Maria Chevici 48 kg, Andreea Drobotă 48 kg, Andrei Buga 50 kg.
Locul 2: Ștefan Toia 23 kg.
Locul 3: Cristian Prisăcariu 25 kg, Dragoș Nistor 30 kg, Radu Nistor 42 kg.
Locul 5: Ștefan Buga 42 kg, Radu Toia 42 kg.


PUBLICITATE