Sezonul 2018 Street Food Festival care a adunat până în present peste 20 de ediții, revine în Parcul Cancicov în perioada 6-9 septembrie. Timp de patru zile, zeci de bucatari talentați vor fi pe barricade, gata în orice moment să pregătească mâncăruri care să satisfacă până și poftele celor mai pretențioși gurmanzi.

La ediția de anul trecut, prima din Bacău, peste 55.000 de oameni s-au bucurat de toată experiența Street Food care pe lângă preparatele savuroase și ingenioase s-au delectate și cu concerte live și proiecții de film în cinema-ul outdoor.

„Anul nu se putea încheia fără ca Bacăul să servească încă o porție din rețeta relaxării pregătită de Street FOOD Festival. Vă așteptăm, dragi gurmanzi, să serviți un preparat cu specific internațional, alături de un concert live sau, de ce nu, un film vizionat la cinema-ul nostru outdoor. Spectacolul culinar se va desfășura în fața ochilor voștri, astfel veți avea oportunitatea de a afla noi tips&tricks și de a descoperi povești interesante de la chefi de excepție. Echipa Street Food Festival a călătorit deja prin atât de multe orașe frumoase din țara noastră și abia așteptăm să ajungem din nou în orașul de pe malul Bistriței”, a declarat într0un comunicat Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Așadar, pe lângă experiențele culinare de exceptie, băcăuanii se vor bucura, în fiecare seară de la orele 21.30, de proiecții de film, după cum urmeaza : joi, 6 septembrie No Reservations; vineri, 7 septembrie, Haute Cuisine; sâmbătă, 8 septembrie, Chef și duminică, 9 septembrie, Big Night.

Pe scena Street Food Festival vor evolua live Ligia Hojda și Firma în prima zi. Vineri se vor produce Soul Serenade, Rockabella și Cuibul, iar sâmbătă, Next Ex, Lucia și Grimus. Pentru ultima seară de festival au fost programați în concer live Kosmic Blues și Ana and The Changes.