– a inceput furnizarea caldurii in crese, scoli si licee n furnizarea se face in prezent la cerere, urmând ca de saptamâna viitoare sa primeasca agent termic toti consumatorii Thermoenergy

Mai multe unitati de invatamânt si zeci de consumatori din municipiul Bacau primesc la aceasta data agent termic. Thermoenergy a inceput furnizarea la Colegiul Tehnic “Dumitru Mangeron”, ANL Bucegi (str. Fagaras 8A si Narciselor 14A), Scoala “Alecu Russo” si gradinitele nr. 27 si 30, Scoala “Alexandru Safran” si Gradinita nr. 24 (cu mentiunea ca inca se lucreaza la PT 35 la reabilitarea retelelor de termoficare, iar lucrarea trebuie finalizata), Gradinita nr. 27 (se lucreaza la PT 14), Colegiul National de Arta “George Apostu”, Gradinita nr. 12, Scoala nr. 10, Gradinita nr.21, Colegiul “Ion Ghica” (doar caminul de elevi), Gradinita “Raza de soare” si Centrul Bugetar de Crese (cresele nr. 3, 4, 19 si Cresa “Letea”).

“Daca saptamâna aceasta am furnizat agent termic doar la cerere, de luni, caloriferele se vor incalzi in toate apartamentele racordate la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic. Chiar daca vor mai fi zile cu temperaturi fluctuante, consumatorii au posibilitatea sa-si regleze singuri temperatura din locuinte”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Dacă încă se lucrează la PT 35,de exemplu,pe cale de consecință logica, Grădiniță nr 24 nu are încă agent termic!Deci declarația reprezentantei Thermoenergy ar trebui corectata.

  2. Cred ca mai bine ar fi sa dati caldura de sambata sau duminica – majoritatea sunt acasa, aerisirea instalatiilor se face mai eficient si eventualele deficiente se pot semnala mai usor. Luni va puteti trezi cu inundatii prin apartamente si oamenii sunt la serviciu – unii s-au debransat in ultima vreme si poate nu au sudat tevile, altii poate au spalat caloriferele si nu le-au montat inca, tot timpul s-au facut astfel de lucrari pe ultima suta de metri. Asa este la noi. Ganditi-va ca o inundatie in prag de sezon rece nu face placere nimanui, nici chiar dumneavoastra.

  3. Ganditi- va la toata lumea! Cum au nevoie scolile, gradinitele asa avem si noi nevoie locatarii care inca suntem racordati la reteaua d-voastra! Au fost temperaturii destul de mici pentru perioada asta, trebuia sa va ganditi mai devreme!!

LĂSAȚI UN MESAJ