Dupa doua luni de zbucium, de lupte, cu laude si critici, in care vedete au fost programele, dar mai ales promisiunile, de ieri avem primari, viceprimari si consilii locale in toate localitatile judetului.

Tot ieri, au fost alesi, prin votul consilierilor, presedintele si vicepresedintii Consiliului Judetean.

Ce a insemnat votul din cinci iunie? S-a spus ca vom avea oameni noi, partide reformate, care vor aduce in administratie un suflu nou, alta mentalitate de a face politica si administratie, pilonul in jurul caruia se vor concentra noii alesi va fi Omul, cu bucuriile, necazurile, nevoile, aspiratiile si optiunile lui profesionale, sociale, de educatie si implinire.

PUBLICITATE

Toti alesii in scrutinul din iunie au jurat – m-am uitat bine – pe Constitutie si Biblie ca asa va fi. De aceea eu nu vreau sa mai sper, vreau doar certitudini in fiecare zi. De 26 de ani am intrat in cabina de vot ca de mâine va fi mai bine. Gata! Vreau ca de astazi sa fie mai bine, astfel nu-l alegeam pe X sau pe Y.

Vreau ca domnii Necula, Brasoveanu, Floroiu, Scripat&comp., primarii din Onesti, Brusturoasa, Solont, Rachitoasa, Negri, Lipova etc., sa se mute in primarie, in casele oamenilor, sa bata zilnic la portile ministerelor, Guvernului, partidelor, pentru ca promisiunile lor sa prinda viata, sa devina realitate, sa lase planurile de cutite si pahara si sa-si zdrobeasca creierii pentru proiecte cu finantare europeana, guvernamentala, fiecare leu, fiecare euro sa fie visul lor de fiecare clipa.

Au increderea oamenilor, au salarii bune, vor avea si pensii suplimentare, au libertate de actiune, iar consiliile locale trebuie sa devina sfatul inteleptilor, nu teatru de razboi. Multi sunt tineri, bine pregatiti, entuziasti, altii au de partea lor experienta, vârsta, pentru toti timpul insa devine dusmanul numarul unu. Chiar nu mai avem timp de pierdut. Costurile vor fi dureroase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ