Consilierii locali s-au reunit miercuri seara într o ședință extraordinară motivata de avaria, a doua în interval de trei zile, la reteaua care aprovizoneaza Bacaul cu apa potabila.

Consilierii au aprobat alocarea a 50.000 de lei pentru distribuția apei potabile. Aceasta va începe joi în mai multe puncte din oraș după cum urmeaza:

– Parcul Nord (punctul de pază)
– Direcția de Asistență Socială a Municipiului Bacău din str. Ștefan cel Mare nr. 17A
– Biserica Ortodoxă ”Sf. Neculai” din B-dul Unirii nr. 4
– Parcul Catedralei (punctul de pază)
– Teatrul Municipal Bacovia
– Primăria Municipiului Bacău
– Casa de Asigurări de Sănătate Bacău
– Biserica Ortodoxă ”Sf. Dumitru” din str. Narciselor nr. 2
– Serviciul Public de Evidență al Persoanelor din str. Henri Coandă nr. 2

PUBLICITATE

Oamenii vor primi apa de la dozatoare.

Pe de alta parte se distribuie și apa nepotabila în tot orașul.

Primăria Bacău va asigura cu apă nepotabilă Spitalul Județean de Urgență și Spitalul de Pneumoftiziologie.

Creșele, gradinițele și școlile de vară vor sista cursurile până la reluarea furnizării apei

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  1. Asta e problema, unde mergem? DE ce se intampla, ce fel de lucrari se fac, cum se cheltuie bani si rezultatul este de ” ev mediu”! Asta ar trebui sa ne preocupe stimati concetateni votanti.

  2. in zona piata sud.toate locatiile sunt in centru.primaria,casa de sanatate,teatrul bacovia sunt trei locatii apropiate.de ce in zona sud doar biserica sf dumitru sup pod la narcisa

  3. In zona cartier cfr bem din balta…zilele astea am spalat vesela cu vin si am facut dus cu bere….daca eram in china erau executati…cum dreaqu sa lucrezi atatea zile la o teava….evul mediu…

  4. Nu caratul apei cu cisterna in anumite locatii este rezolvarea problemei, ci crearea unor surse de alimentare de avarie. Sa nu ne bazam pe o singura conducta care se sparge din ce in ce mai des.

  5. Se face reclama degeaba… S-a spus ca este cisternă in cartierul nord si ieri cu apa, dar nu a fost nimic…. Am trecut si dimineață și seara, nimic… Macar nu mai informații oameni aiurea… V-ati gandit la copii mici, cat de greu este??? Eu am 3 copiii…. E bataie de joc…si acum culmea, nu reusim nici la pompele din zona, ca s-au gasit unii sa le faca felul, ca le stateau in cap…. Nu se poate sa stam atâtea zile fără apa, sa se scarpine in cap, in loc sa se mobilizeze zi si noapte sa repare…. Rușine… Cum naiba se întâmplă numai in România noastră si in afara nu am auzit pe nimeni sa spuna asa ceva??? Acolo peste noapte se repara totul… Pt.ca se imobilizează toti pe situație, nu se scarpina in fund….. Sunt ffff.dezamagita si de asta vom pleca toți din oraș și tara asta….

LĂSAȚI UN MESAJ