Un locuitor al municipiului Bacau ne-a sesizat cu privire la modul de functionare al semafoarelor. E vorba despre Victor Bunea, care acuza ca „jumatate dintre semafoarele din municipiu nu functioneaza, iar autoritatile nu fac nimic.”

El a afirmat ca a sesizat de trei ori la 984, dar situatia nu s-a imbunatatit. A sunat o data, a fost asigurat ca se va rezolva, dar nu s-a rezolvat, apoi a revenit de doua ori si i s-a spus ca sesizarea sa a ajuns la departamentul de resort, dar, iar, nu s-a schimbat nimic, prin urmare „telefonul cetateanului e o vrajeala”, afirma Victor Bunea.

El vrea sa stie „de ce se opresc semafoarele” si când se rezolva problema. Zonele in care semafoarele nu functioneaza deloc sau sunt oprite frecvent, arata petentul, sunt Republicii, Narcisa, Orizont, Mioritei si Milcov.

PUBLICITATE

„Daca reclamantul se refera la unda verde, il informam ca functioneaza pe sectoare, cu precadere pe sensul de iesire din oras spre Bucuresti”, arata Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau. El precizeaza ca „semafoarele functioneaza 24 de ore din 24, singurele cazuri când se opresc fiind atunci când se intrerupe furnizarea energiei electrice.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ