DE CE SĂ ALEGI UN TELEFON SAMSUNG

Samsung este unul dintre cei mai mari competitori de pe piața de telefonie mobilă, alături de Apple. Dacă ești fan Android, analizează gama de telefoane Samsung și vezi care este potrivit pentru bugetul tău. Iată o listă actualizată în această toamnă, în care cu siguranță vei găsi un smartphone potrivit pentru nevoile tale, și care să se încadreze și în bugetul pe care îl ai.

Probabil ai observat că Samsung lansează telefoane noi destul de des, la prețuri pentru toate buzunarele. Și poate tocmai varietatea de produse te sperie, mai ales că fiecare telefon vine cu caracteristici unice.

Iată recomandările noastre pentru a reuși să iei cea mai bună decizie și să analizezi corect raportul calitate-preț!

  1. Dacă nu ai un buget mare, nu te chinui să studiezi gama de telefoane Samsung de anul acesta. Poți opta pentru un model lansat anul trecut sau chiar acum doi ani, pentru că sistemele funcționează bine și după ceva timp. Un dezavantaj la această alegere ar fi că este posibil să nu îți mai poți face asigurare pentru acel dispozitiv, însă fiind un telefon ieftin, nici eventualele reparații nu ar trebui să fie scumpe.
  2. Analizează telefoanele care au fost top de gamă anul trecut și acum doi ani, pentru că este posibil să le găsești la un preț bun, similar cu cele care acum nu fac parte din categoria de vârf a Samsung.
  3. Citește mai multe reviewuri și fii atent la autonomia bateriei, mai ales la telefoanele mai ieftine. De multe ori, este mai avantajos să mărești puțin bugetul și să cumperi un telefon despre care știi sigur că nu se va închide la schimbări bruște de temperatură, din cauză că bateria nu este una de calitate.
  4. Verifică dacă modelul pe care vrei să îl achiziționezi este compatibil cu noile sisteme și dacă acceptă upgradeuri și actualizări ale softului. Asta îți va garanta că dispozitivul tău va funcționa la capacitate maximă și nu vei simți că ai un telefon dintr-o generație anterioară.

În continuare îți vom prezenta câteva modele de telefoane bune în 2021. În funcție de bugetul pe care îl ai, poți studia îndeaproape caracteristicile lor pentru a lua o decizie înțeleaptă.

Dacă ai un buget mare, de peste 3.500 de lei, poți opta pentru Samsung Galaxy S21, un telefon de top, cu o autonomie mare a bateriei. Dispozitivul vine în două variante, cu un spațiu de stocare internă de 128 sau 256 GB și o cameră performantă care îți garantează cele mai bune fotografii. O altă variantă este S21+. Chiar dacă ecranul acestuia este mult mai mare, telefonul poate fi folosit până la 7 ore cu ecranul pornit. În ceea ce privește fotografiile, și acest model vine la pachet cu un senzor de 12 megapixeli și un zoom hybrid de 64 de megapixeli.

La polul opus sunt telefoanele Samsung care costă mai puțin de 1.000 de lei. Aici vorbim despre Samsung Galaxy A10 și Samsung Galaxy A21s. Samsung Galaxy A10 este un telefon cu un design plăcut și o autonomie a bateriei decentă, însă nu se va mișca la fel de repede ca cele din gama premium, pentru că are un procesor de doar 1.6 GHz. Fotografiile pe care le vei obține cu acest smartphone ies bine, însă poți întâmpina probleme când vrei să folosești modul noapte. În ceea ce privește modelul Samsung Galaxy A21s, aici apar câteva îmbunătățiri la capitolul fotografii. Senzorii camerei au capacitatea de a măsura adâncimea și de a focaliza mult mai bine decât celălalt model, astfel că realizează fotografii macro.

Bineînțeles că între aceste două extreme există o gamă variată de telefoane Samsung și de cele mai multe ori le găsești expuse în magazine, așa că le poți încerca, pentru a vedea cum se mișcă și dacă vreunul dintre modele ți se potrivește. Le poți căuta apoi și pe internet, pe site-urile mai multor comercianți, pentru că s-ar putea să ai parte de o surpriză și să le găsești la prețuri mult mai mici sau să le poți cumpăra în rate.

 

 

 

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE