O sedinta de Consiliu Local cum a fost cea de luni se poate vedea, probabil, o data la câtiva ani. Pentru cineva din afara sistemului, si care stie cât de cât despre haosul actual din Primarie, a fost un deliciu sa asiste la un scandal.

E cert ca buboiul s-a spart si mizeria a iesit la vedere. Se pare ca primarul vrea cu orice chip sa isi impuna propriul aparat de functionari, dar o forta consistenta i se opune in acest demers. In sedinta de ieri, primarului i s-a reprosat de catre un consilier local ca a ridicat vocea la angajatii Primariei. Si chiar asa s-a intâmplat, indiferent ca primarul a negat.

A sosit la intrunirea legislativului local cu un singur scop: acela de a-si promova proiectul pentru o noua organigrama. Motivele invocate sunt ca primaria functioneaza cu gâfâieli dupa ce zeci de oameni si-au dat demisia.

Despre motivele nespuse se poate insa afla destul de usor, doar analizând atitudinea unor consilieri locali fata de primar, a unor angajati ai primariei, a altor oameni din administratia locala. Starea sa de nervozitate, afisata ieri sub un zâmbet destul de crispat, arata ca primarul nu s-a simtit prea bine in postura de a argumenta si a cere votul unor oameni dintre care multi si-au pierdut increderea in el. Mai ales ca totul s-a sfârsit prost pentru primar, care nu e la prima incercare de a impune noua schema de personal. Pe un ton ridicat, i s-a reprosat ca se fac angajari de oameni care freaca timpul la cabinetul sau, in vreme ce plafonul de salarizare este asigurat doar in proportie de nici 90%.

Argumentele sale au picat unul dupa altul, pâna a cedat. Dar nu s-a predat, fiindca va reveni cu forte proaspete. Aici nu ne pronuntam daca primarul are dreptate sau nu, ori poate cei din tabara cealalta (fiindca a devenit mai limpede ca niciodata ca Primaria e frânta in tabere) nu au cumva interesele lor ascunse. Cert este ca a fost o sedinta de pomina, din care primarul nu a iesit chiar bine. Una peste alta, a fost o balacareala din care eu sau dumneata am câstigat un mare zero barat. Dar, nu-i nimic! Noua ne place in continuare orasul nostru, aproape ca simtim relaxarea de pe insula ce se modernizeaza sau chiar placerea unei plimbari cu masina pe strazile Milcov, Stefan cel Mare si tot mai departe…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cat il mai tineti printre noi domnilor procurori pe hotul de primar??? Nu vedeti ca nu are bunul simt sa demisioneze…la puscarie cu el ca acolo ii este locul nu printre noi;!!! Rusine stavarache..se apropie ziua dreptatii…..

  2. Cat il mai rabda PNL pe acest impostor ??? Chiar nu realizeaza ca sunt pierduti deja la alegerile din 2016 ???

    Cum mai are tupeul sa apara la asemenea sedinte ???!! Ori e nebun de legat, ori e prea prost sau prea bolnav!

LĂSAȚI UN MESAJ