foto: George Dragoi / YouTube

In loc de a se putea intrevedea o solutie pentru rezolvarea problemei apei potabile in municipiul Onesti, unde nu mai curge apa la robinete pe timpul noptii de câteva saptamâni, situatia acesteia se agraveaza. SC Apa Canal Sa Onesti face cunoscut faptul ca „incepând cu data de 15 iulie se va furniza apa potabila locuitorilor din oras zilnic intre orele 5.00 – 10.00 si 17.00 – 22.00.

In cartierele Slobozia, 6 Martie, Buhoci si Borzesti, unde mai exista fântâni si cismele, utilizatorii au apa potabila intre orele 5.00 – 10.00”. SC Apa Canal SA mentioneaza ca aceasta situatie este „urmare a scaderii debitului de apa primit de la Statia de tratare Darmanesti si se va mentine pâna la intrarea in normalitate, aceasta insemnând refacerea rezervei de apa in rezervoarele Statiei Cuciur si primirea unui debit constant si satisfacator”.

Masura restrictiva vine dupa ce in zilele trecute SC Apa Canal SA a dat „cu program” apa potabila in cartierele municipiului. Onestenii sunt foarte nemultumiti de aceasta stare de lucruri si se gândesc ca sa iasa in strada pentru a protesta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

 1. Este de neinteles cum UAT-Onesti si Ovidiu Budeanu se bat pentru o retea de distributie care este veche si gaurita ciur, inproprie pentru consumul de apa potabila si care in final trebuie inlocuita in totalitate. Domnule primar Nicolae Gnatiuc, nu ar fi mai intelept sa-l lasati pe Ovidiu Budeanu in plata Domnului cu retelele lui cu tot si sa construiti in paralele cu fonduri europene o retea nou – nouta? Spuneti-ne ce va impiedica? Faptul ca in Onesti opereaza o societate care nu are caracter de operator de servicii publice in sensul prevederilor legii 51/2006, fara licenta si fara contract de delegare a gestiunii din partea primariei nu va impiedica sa accesati cele 30 mil. euro.

 2. Aloooo, onestenilor, treziți-vă la realitate !!!!
  Toți sărăntocii deveniți îmbuibați (peste noapte) pe filiera politică își bat joc de oamenii ONEȘTI.
  Acest Budeanu nu a avut de la mama sau bunica lui moștenire o rețea de distribuție a apei potabile.
  Acest Budeanu nu a plătit din buzunarul său construirea apeductului de la Dărmănesti la Onești.
  Acest Budeanu nu are dreptul material și nici moral să le dea apă oneștenilor cu porția.
  Acum, în această cruntă situație, oneștenii sunt obligați a ieși din case la un miting de protest unde trebuie să-și recîștige dreptul de a avea apă la ronete.
  Are dreptate semnatarul din 15.07.2016 (Andrei) dar este o chestie de lungă durată.
  Referitor la montarea, construirea unei noi conducte, Primăria și CL Onești sunt OBLIGAȚI a se ocupa de acest obiectiv vital ptr locuitorii acestei localități. Nu-i mai pot spune oraș că este mai rău ca la țară. La Tg Ocna, Comănești sau Moinesti, altădată cu un secol în urma Onestiului, se trăiește mult mai civilizat. Nu mai zic de Adjud, dar nu este în județul Bacau.
  Dragi onesteni, vă rog din suflet, să ieșim în stradă. Din prea multă pasivitate suntem batjocoriți.

 3. Da aveți dreptate sa se rezolve odată cu apa pentru ca au fost niște hoți cei care au avut pana acum nu au înlocuit nimic nici o țeavă, dar de luat baniî au luat, va ți umplut buzunarele și acum plecați, hoților.

LĂSAȚI UN MESAJ