Moș Crăciun, sprijinit de polițiștii băcăuani, a ajuns în după-amiaza zilei de 19 decembrie a.c., la sediul Asociației Nationale a Surzilor din România – filiala Bacău.

50 de copii și persoane cu dizabilități auditive aflate în acest centru au primit cu bucurie darurile oferite de polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Bacău.

Pentru a marca așa cum se cuvine Sărbătoarea Nașterii Domnului, gazdele au prezentat oaspeților un spectacol de pantomime, pregătit cu bucurie și emoție.

PUBLICITATE

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău urează tuturor cetăţenilor un Crăciun Fericit, sănătate, belşug şi bucurii în anul care va veni!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Cind,care,unde,cine sunt politistii care au derulat această activitate?Cu banii cui că pe la politie in afară de purtâtorul de cuvint nu stie numeni nimic!!!Poate imi mulțumește cineva pe stradă si eu habar nu am!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ