Orasul Darmanesti gazduieste, pe 29 si 30 septembrie, Zilele Portilor Deschise in cadrul showroom-ului Unilift Serv.

“Este cel mai nou eveniment local dedicat domeniilor tehnice si industriale din România”, arata Anca Balaban, manager marketing. Zilele Portilor Deschise sunt organizate de echipa Unilift cu spijinul partenerilor nationali si internationali si va reuni profesionisti de pretutindeni.

“Programul include sesiuni de demonstratii practice, teste de indemânare, prezentari tehnice interactive despre cele mai noi tendinte, bune practici si know-how, aducând in prim-plan ultimele tehnologii, echipamente, utilaje si aplicatii din domeniu, dar si votarea celei mai importante demonstratii de catre participanti”, explica Anca Balaban.

In cadrul tombolei aniversare, cei care vin in Darmanesti, la târgul de echipamente, au sansa de a câstiga un aspirator profesional Starmix, un echipament de maturat Karcher si un covor profesional antimurdarie ABI.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ