Miron Smarandache, deputat PSD in Colegiul 7, si Ionel Floroiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, au participat, pe 21 iunie, la inaugurarea podului construit peste Pârâul Uzului. Gazda evenimentului a fost Constantin Spiridon, primarul orasului Darmanesti.

“Este o constructie solida, destinata traficului greu, care are doua benzi de circulatie si leaga centrul orasului de cartierul Bratulesti”, arata deputatul.

Taierea panglicii nu s-a facut intâmplator in acest week-end, ci pentru a marca “Zilele orasului Darmanesti”.

“Vreau sa salut faptul ca administratia locala din Darmanesti este pusa pe treaba si in ultima perioada a dat startul unor investitii importante in oras“, arata Miron Smarandache, referindu-se la canalizarea orasului, a carei executie va incepe in luna iulie, la reconstructia caminului cultural din cartierul “Plopu” si asfaltarea strazilor din cartierul Bratulesti, investitie care urmeaza sa fie scoasa la licitatie in septembrie.

“Nu in ultimul rând, orasul Darmanesti va avea anul viitor si o gradinita nou-nouta, iar eforturile autoritatilor locale pentru schimbarea imaginii orasului nu se vor opri aici”, sustine deputatul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ