Primaria Darmanesti vrea sa construiasca un centru cultural in cartierul Plopu, pe amplasamentul vechiului camin, care a fost demolat din cauza ca era intr-o stare avansata de degradare.

Cum nu poate suporta costurile din bugetul local, a solicitat sprijinul Consiliului Judetean Bacau. Calea legala este ca orasul Darmanesti sa se asocieze cu judetul.

Si consilierii locali, si cei judeteni au aprobat indicatorii tehnico-economici si asocierea celor doua unitati administrative in vederea realizarii acestei investitii.

Noul camin cultural va deservi 3.000 de locuitori si va avea o suprafata construita de 554 mp, din care 218 mp vor fi ocupati de o sala de spectacole cu 150 de locuri. Valoarea totala a noului centru cultural va fi de aproape 400.000 de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ