16 iulie 2024
ReportajDaria Tanasă a întors scaunele la Vocea României

Daria Tanasă a întors scaunele la Vocea României

Nebunie pe rețelele de socializare după prestația de excepție a bacăuancei Daria Tanasă la Vocea României. Reacțiile, dintre cele mai diverse dar pozitive, au stârnit sentimente de mândrie pentru băcăuani, care i-au trimis tot felul de cuvinte și gânduri frumoase.

Daria Tanasă a participat la proba pe nevăzute la Vocea României, acolo unde a reușit să întoarcă trei scaune. Mai exact pe Tudor Chirilă, Andra și Irina Rimes, Smiley preferând să fie imparțial. Băcăuanca a interpretat magistral piesa Chrstinei Aguilera „Ain’t no other man”. Așa cum e formatul showului de televiziune, cei trei care au dorit-o pe Daria în echipa lor au început o luptă de convingere pentru a o câștiga. După minute bune de „negocieri”, Tudor Chirilă i-a spus Dariei: „Hai să ne gândim pragmatic la showul ăsta. Ai nevoie de un antrenor și un prieten, pentru că va fi foarte greu, mai ales cu o voce atât de frumos și de greu de condus.Acum cred că mă aud și părinții tăi și cred că știu despre ce vorbesc.” În timp ce Chirilă s-a dus să-i felicite pe părinții Dariei, Smiley a încercat să-i dea o mână de ajutor spunându-i concurentei din Bacău: „Puneți întrebarea: «Ce-mi lipsește în momentul ăsta?. Ce aș vrea să dezvolt mai mult?» Întreabă-te!”. Toate aceste cuvinte, care se păreau că o copleșesc pe Daria, au fost un indicator foarte bun, și foarte pragmatică, a ales: Tudor Chirilă. Daria Tanasă, așa cum a spus la Vocea României, este elevă la Colegiul Național de Artă „George Apostu” Bacău, are 18 ani și este în clasa a XII-a, la secțiunea muzică instrumentală pian și flaut. Tot în show, Daria a mai spus că s-a pregătit la canto cu mama ei, Mariana Tanasă.

Dincolo de toate acestea, noi am aflat că Daria face muzică de la vârsta de 5 ani și că a avut numeroase participări și rezultate foarte bune în concursuri și festivaluri de gen. Numai noi, în ziarul Deșteptarea publicând diverse informații despre aceste reușite. Nu demult a publicat un material despre trupa băcăuană Nostalgy Ladies, un cvartet vocal instrumental cu planuri foarte mari din care făcea parte și Daria Tanasă. Ce s-a întâmplat? Nostalgy Ladies trebuia să plece într-un turneu în Stale Unite, dar acesta se suprapunea cu perioada preselecțiilor la Vocea României, iar Daria a renunțat la America pentru a putea participa la cel mai important show de voci din țară. Acum, băcăuanca Daria Tanasă face parte din echipa Tudor la Vocea României și așteaptă cea de-a doua etapă din show, cea a duelului, care va avea parte cel mai probabil în a doua jumătate a lunii octombrie.

„Mă simt excelent pentru că am primit reacții foarte bune. Sincer mă așteptam dar nu la chiar atât de multe. Mă bucur pentru că am cunoscut foarte mulți oameni de valoare. Când a trebuit să aleg, am făcut ce mi-a zis sufletul. Chiar nu am avut planuri din-nainte. Mă bucur că sunt în echipa lui Tudor. Îmi doresc să ajung cât mai sus la Vocea României, în mod special ca să pot să stau cât mai mult cu oamenii de acolo, care sunt pur și simplu geniali. Și aici mă refer la toți din acest show, nu doar la cei care se văd la televizor. Pentru viitor îmi doresc să fac o carieră muzicală, să am concerte și publicul meu”, a declarat pentru Deșteptarea, Daria Tanasă de la Vocea României.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri