Incepand cu jumatatea acestei luni, la Pro TV va incepe cea de-a unsprezecea editie a emisiunii "Dansez pentru tine". Prezentatoarea Stirilor Pro TV din Sport Corina Caragea, cantareata Corina Bud, Lavinia Parva (ex–Spicy), Roxana Ionescu, Florin Piersic jr, Costin Sforaru, actorul din serialul "Mostenirea", de la Pro TV, Augustin Viziru, din telenovela "Iubire si onoare", de la Acasa TV, si Cove promit sa se dedice trup si suflet in urmatoarele luni partenerilor lor de dans si de vis.
Opt concurenti vor incerca sa-si spuna povestile de viata in pasi de dans si sa convinga juriul si telespectatorii ca merita sa-si implineasca visurile.
Corina Bud lupta alaturi de Eduard Ionut Vasile care vrea sa-si ajute familia numeroasa sa scape de saracie.
Lavinia Parva si Decebal Negoita lupta pentru ca fiul lui sa invinga boala de care sufera (sindrom Down).
Corina Caragea i s-a alaturat lui Stefan Gheorghiu in competitie pentru a lupta pentru sora lui, Camelia, care a suferit un grav accident rutier pe cand traversa strada pe trecerea de pietoni.
Roxana Ionescu lupta alaturi de Stefan Rebeja pentru a scapa familia acestuia de saracie.
Gabriel Covesteanu va face echipa cu Claudia Aanamaria Raea care doreste sa ii ofere mamei sale o locuinta.
Costin Sforaru intra in competitia visurilor alaturi de Madalina Corduneanu care viseaza sa-si ajute mama bolnava care a trait o viata de cosmar pana acum.
Augustin Viziru va evolua in competitia "Dansez pentru tine" cu Aurora Tonea care isi doreste sa lupte pentru familia ei zguduita de drame si neputinte.
Florin Piersic jr si Alina Atodiresei vor lupta in pasi de dans pentru ca familia Alinei sa iasa din saracie si sa traiasca fara grija zilei de maine.
Sursa: evz.ro