In noul sezon “Dansez pentru tine", concurentii isi vor trage la sorti stilurile de dans. “Dansez pentru tine" isi redeschide ringul, la jumatatea lunii aprilie, pentru cel de-al unsprezecelea sezon. Emisiunea concurs de la Pro TV ii va avea, de asemenea, prezentatori tot pe indragitii Iulia Vantur si Stefan Banica jr.
Noul sezon va aduce, pe langa dansuri spectaculoase si povesti noi de viata, reguli si stiluri noi de dans. Pe langa deja consacratele stiluri precum dansul in ploaie, dansul la bara, hip-hop, stomp, cabaret, musical si dans contemporan, concurentii noului sezon “Dansez pentru tine" vor primi doua noi provocari coregrafice: funky jazz si dansul minoritatilor.
Emotiile concursului vor fi insa sporite de o regula noua. Concurentii isi vor trage la sorti stilul de dans pe care il vor avea de dansat in fiecare editie. Mai precis, din cele doua stiluri de dans din fiecare saptamana, unul dintre ele va fi impus, iar celalalt va fi tras la sorti de catre fiecare echipa concurenta. Astfel, intr-o singura editie se vor putea vedea coregrafii diverse, de la vals si tango pana la Bollywood sau rock’n’roll, fiecare pereche avand de pregatit altceva decat contracandidatii lor.
Foto: evz.ro
Citeste mai mult