La Centrul Sportiv „Apollo” din capitala, a avut loc sâmbata, 17 octombrie, cea de-a V-a editie a Cupei „Davidans” la dans sportiv, competitie organizata de clubul bucurestean Davidans si Federatia Româna de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Romeo Tanasa, antrenorul clubului „Adamas” Bacau, a deplasat la aceasta competite un efectiv de 10 sportivi (5 perechi) care au obtinut urmatoarele rezultate: Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul I la Open Basic Standard 12-13 ani si locul VII in finala omonima de latino; Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul II la clasa E 16-35 ani standard.

Remarcabile sunt si clasarea pe locul V in finala clasei D 12-13 ani a perechii Robert Rotaru-Maria Miron, categorie la care proaspata pereche Matei Teodoru-Ramona Srimbei a terminat pe locul VII.

PUBLICITATE

Dansatorii sportivi de la Adamas vor participa duminica viitoare, 25 octombrie, la Cupa „Style Dance” care se va desfasura la Braila.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ