Mario Ipate si Beatrice Ursan pe podiumul de la Transylvanian Grand Prix Siubiu

Sala Transilvania din Sibiu a fost gazda, in perioada 16-18 septembrie, a Concursului International de Dans Sportiv „Transylvanian Grand Prix” (T.G.P.), o competetie conscacrata in România si apreciata la nivel european, drept dovada fiind numarul mare de participanti care au raspuns invitatiei din partea organizatorilor (C.S.D. Fan Dance Club Sibiu, Federatia Româna de Dans Sportiv si World Dance Sport Federation).

Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau a participat la acest eveniment cu trei perechi (sase sportive), cel mai bun rezultat al bacauanilor fiind cel al perechii Mario Ipate-Beatrice Ursan, care si-au adjudecat detasat competetia de clasa D Standard, categorie de vârsta 16-35 de ani, incununându-se campioni.

Weekend-ul urmator (24-25 septembrie), dansatorii sportivi bacauani se vor lupta pe ringul de dans din Sala Polivalenta din Iasi, acolo unde C.D.S. Imperial Iasi si F.R.D.S. vor organiza competitia de ranking „Imperial Dancesport Gala”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ