Finalul saptamânii trecute i-a gasit pe sportivii de la Clubul de Dans Sportiv ADAMAS Bacau la Gura Humorului, unde s-a desfasurat o noua editie a competitiei intitulate „Bucovina Open”, eveniment organizat de cluburile „Boom Dance” si „Fly Dance” din Suceava, sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Sportivii bacauani au avut o evolutie foarte buna, intorcându-se acasa cu 25 de medalii. Cele mai importante rezultate ale dansatorilor sportivi de la Adamas la „Bucovina Open” sunt:

-Open Basic Latino 12-13 ani, perechea Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul I;

-Open Basic Standard 12-13 ani, perechea Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul II;

-Open Basic Latino 16-35 ani, perechea Andrian Florea-Teona Iordache,locul III si perechea Marian Haidau-Bianca Arseni, locul VII;

-Clasa E Standard 16-35 ani, perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul IV si perechea Florin Stefanescu-Adriana Mitrea, locul VI;

-Clasa E Latino 16-35 ani, perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul IV si perechea Marius Nuca-Laura Popa, locul VI;

-Clasa E 12-15 ani, perechea Cosmin Ursu-Cristiana Chiper, locul II;

-Perechea compusa din Mihai Badulescu si Bianca Matache s-a clasat pe locul IV la categoria debutanti 1 dans si doua dansuri, iar Bianca Matache a câstigat aurul la Fete Solo 12-15 ani la cha-cha-cha.
In aceasta saptamâna, sportivii de la Adamas sustin un program intensiv de pregatire la sectiunea dansurilor latino-americane cu binecunoscutul antrenor Mihai Petre.

Antrenamentele au loc la sala Adamas din incinta hypermarket-ului de lânga Insula de Agrement.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ