Centrul Sportiv Apollo din capitala a gazduit week-end-ul recent „Dance Fest International Open”, o competitie organizata de Clubul de Dans Sportiv „Alessia Dance” din Bucuresti, sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.), competitie ce figureaza si in calendarul Federatiei Mondiale de Dans Sportiv (W.D.S.F.).

La acest eveniment au participat peste 400 de perechi (800 de sportivi) din mai multe tari, care s-au intrecut pe clase valorice si categorii de vârsta. Bacaul a fost reprezentat la acest concurs de trei perechi de la Clubul de Dans Sportiv Adamas, care au avut prestatii foarte bune. In primul rând trebuie mentionat faptul ca perechea formata din Mateo Ipate – Madalina Ciuche (foto) s-a clasat pe locul III, obtinând medaliile de bronz la categoria Open Basic 12-13 ani, perechea noastra luptând in finala alaturi de o alta pereche din Ploiesti impotriva perechilor din Ungaria si a celor din Republica Moldova. Podiumul acestei categorii a aratat astfel: 1 Ungaria, 2 Republica Moldova, 3 România.

La Clasa E 16-35 de ani, perechea Mario Ipate – Beatrice Ursan s-a calificat in finala, unde au fost medaliati pe locul VI. Aceiasi pereche a mai obtinut si 3 puncte in competitia de Open Basic 16-35 ani, puncte ce apropie perechea bacauana tot mai tare de promovarea in clasa superioara.

PUBLICITATE

Rezulta remarcabil si pentru perechea formata din Robert Rotaru si Maria Miron care au reusit o calficare in finala clasei D, categorie de varsta 12-13 ani, unde au fost medaliati pe locul VII.

Puncte importante in clasament a adunat si perechea formata din Cosmin Ursu – Cristiana Chiper care a concurat la Clasa E 12-13 ani unde s-au clasat pe locul 11 ceea ce le-a adus 8 puncte in contul din clasament.
Urmatoarea competitie din calendarul F.R.D.S. va avea loc pe 7-8 noiembrie la Cluj-Napoca, unde se va desfasura Campionatul National de Clase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ