20 aprilie 2024
SportDans Sportiv / Medalii la Cupa Moldovei

Dans Sportiv / Medalii la Cupa Moldovei

Duminica, 2 noiembrie, la Sala Polivalenta din Piatra Neamt s-a desfasurat “Cupa Moldovei”, competitie de dans sportiv organizata de CDS Reflex si Federatia Româna de Dans Sportiv (F.R.D.S.). C.S.Adamas Bacau a deplasat la acest concurs un lot numeros de sportivi, reusind urmatoarele rezultate:

Categorie debutanti 8-9 ani: Stefan Ciuta- Lavinia Carnaru, locul V;

Precompetitional 10-11 ani 1 dans: Lucas Florin Balaceanu- Mateea Galai loc VI si locul VII la doua dansuri;Clasa E 10-11 ani: Rotaru Robert- Andreea Agache loc VII in finala;

Basic 10-11 ani locul I standard si latino, Mateo Ipate- Madalina Ciuche;

Basic 10-11 ani Locul II standard si latino, Matei Teodoru- Maria Miron;

Basic 16-35 ani standard si latino, Marian Haidau_ Bianca Arseni, locul III;

Basic 16-35 ani latino, Andrian Florea- Teona Iordache, Locul IV.

Clubul Adamas a prezentat in cadrul acestei competitii si un numar la concursul pe formatii, unde Adaminis (numele formatiei) au aratat eleganta rafinament, lucru in echipa si muzicalitate in momentul coregrafic coordonat de instructorul grupului, Camelia Ciocan.

Sâmbata, 1 noiembrie, s-a desfasurat o competitie si in capitala, Cupa Alessia, unde clubul bacauan Adamas a fost reprezentat de perechea Andrian Florea- Teona Iordache, care au participat la Basic Latino 16-35 de ani, unde s-au clasat le locul III, adaugând la visteria clubului inca o medalie de bronz.

Urmatoarea competitie are loc week-end-ul viitor (8-9 Noiembrie) la Reghin, unde se va desfasura Campionatul National de Clase.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri