Teona Iordache, Mateo Ipate, Madalina Ciuche si Andrian Florea

Week-end-ul trecut a fost unul bogat in competetii, iar sportivii de la Clubul de Dans Sportiv „Adamas” Bacau s-au intors acasa cu noi rezultate notabile si mai ales cu puncte valoroase in clasamentul national al Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

La Brasov a avut loc Cupa „La Passion” organizata de clubul brasovean cu acelasi nume, la care dansatorii de la „Adamas” au reusit urmatoarele rezultate dupa calificarile in finale:

-perechea Marian Haidau-Bianca Arseni, locul V la clasa D latin si locul VI la clasa D standard, categorie de vârsta 16-35 de ani;

PUBLICITATE

-perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul VI la clasa E latino, 16-35 ani;

-perechea Robert Rotaru-Andreea Agache, locul IV la clasa D combinat, 12-13 ani;

-perechea Rares Bâlu-Patricia Rotaru, locul IV la clasa E, 6-9 ani;

-perechea Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul III la clasa Hobby, 10-11 ani;

-perechea Stefan Ciuta-Teodora Agherasimoaie, locul II la debutanti, 1 dans, si locul II la precompetitional 2 dansuri, 10-11 ani.

Sala Apollo din capitala a gazduit cea de-a III-a editie a Cupei „Bonito”, in organizarea clubului „Sportul Studentesc”, competitie de la care sportivii bacauani s-au intors cu urmatoarele rezultate:

-perechea Andrian Florea-Teona Iordache, locul VI Open Basic Latin 16-35 ani ;

-perechea Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul II Open Basic Standard si locul V Open Basic Latin, 12-13 ani.

Pentru sportivii de la „Adamas” urmeaza o pauza competetionala dedicata pregatirilor pentru Cupa „Happy Dance” care se va desfasura pe 9 si 10 mai la Buzau, pentru ca pe 16 si 17 mai sa evolueze acasa, la Sala de Atletism, unde se va desfasura cea de-a III-a editie a Cupei „ADAMAS”, competitie nationala cu participare internationala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ