Sala Carantina din Braila a gazduit cea de-a XI-a editie a Cupei Braila Dance, competitie organizata de CDS Style Dance din localitate si Federatia Româna de Dans Sportiv (F.R.D.S.). Pentru CDS ADAMAS Bacau, acest eveniment desfasurat weekendul trecut a fost un bun prilej pentru a demonstra calitatea sportivilor sai care au obtinut urmatoarele rezultate:

-perechea Matei Teodoru-Ramona Strimbei, locul I clasa D 12-13 ani;

-perechea Andrei Ceaunas-Maria Renchez, locul I clasa E 16-35 ani;

PUBLICITATE

-perechea Rares Bâlu-Patricia Rotaru, locul II clasa E 6-11 ani si locul VI ,finalisti, in concursul de Open Basic 6-11 ani;

-perechea Cosmin Ursu-Cristiana Chiper, locul III clasa D 14-15 ani (la prima participare la aceasta clasa).

De remarcat ca la “Cupa Braila Dance”, ADAMAS a prezentat mai multe perechi de debutanti (copii) care au avut o evolutie apreciabila, o parte dintre ei reusind sa prinda finalele concursurilor la care au fost inscrisi si, implicit, sa fie medaliati.

Astfel, perechile Sabin Buzdugan-Rebeca Tomita si Cosmin Gromencenco-Mateea Nicoara (foto) au fost medaliate in competetia de debutanti, un dans (cha-cha-cha), categorie de vârsta 8-9 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ