„A luat naștere dintr-un vis și a înflorit din pasiune”. Astfel descrie înființarea școlii de dans „MoonLight Dance Studio” fondatoarea Mara Giulia Gheorghiță. Practicantă a dansului de la vârsta de patru ani și instructor de profil din 2016, Mara a acumulat experiența necesară antrenării dansatorilor atât la nivel de începători, cât și în ceea ce privește performanța.

De altfel, rezultatele obținute cu aceștia la diferite competiții naționale, i-au dat imboldul necesar pentru… „the next step”. Un pas de…dans făcut de curând, prin înființarea „Moonlight Dance Studio”.Școala de dans cu sediul pe strada Aviatorilor 28 oferă cursanților ore de street dance, dancehall, dans sportiv, balet și dans contemporan, iar, în paralel, instructorii pregătesc și viitorii miri pentru primul lor dans, după cum pun în scenă show-uri pentru evenimente precum Belly Dance, Dans Țigănesc, Latino Show și Urban Show.

Studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” dinb Iași, Mara Gheorghiță îl are alături la „MoonLight Dance Studio” pe co-fondatorul și instructorul de dans sportiv Mateo Ipate. Cu un palmares bogat în plan sportiv (finalist WDC în 2020 și 2021, vice-campion național, numeroase prezențe pe podium și clasări în finale la competiții internaționale din Germania, grecia, Austria, Cehia, Italia sau Anglia), Mateo, care este elev în clasa a XII-a la CN „Vasile Alecsandri” Bacău a reușit împreună cu Mara să formeze în cadrul acestei noi școli de dans băcăuane o comunitate frumoasă, plină de copii talentați și de părinți implicați.

De altfel, după doar două luni de antrenamente, 131 de dansatori antrenați la MoonLight Dance Studio au urcat pentru prima dată pe scena unui concurs, obținând șapte locuri 1 și cinci locuri 2 la secțiuni de solo, duo, quartet, grup și formații.

MoonLight Dance Studio este locul în care dansatorii au ocazia de a se simți bine, de a învăța și de a evolua”, precizează Mara Gheorghiță și Mateo Ipate.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE