Sfârsitul saptamânii trecute a fost unul bogat in evenimente in lumea dansului sportiv, dansatorii de la Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau participând la doua competitii nationale de la care s-au intors cu 5 cupe si 24 de medalii.

In sala „Siderurgistul” di n Galti s-a desfasurat cea de-a V-a editie a Cupei Memoriale „Daniel Nechita”, competitie organizata de clubul galatean „Beija Flor”, sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.), unde sportivii de la Adamas au obtinut urmatoarele rezultate:

-perechea Marian Haidau-Bianca Arseni, locul I clasa D 16-35 ani latino si locul VI clasa D 16-35 ani standard;
-perechea Florin Stefanescu-Adriana Mitrea, locul II clasa E peste 16 ani;
-perechea Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul II clasa Hobby 10-11 ani;
-perechea Robert Rotaru-Maria Miron, finala locul V clasa D 12-15 ani;
-perechea Matei Teodoru-Ramona Strimbei, finala locul VII clasa D 12-15 ani;
-perechea Cosmin Ursu-Cristiana Chiper, finala locul V clasa E 12-13 ani;
-perechea Rares Bâlu-Patricia Rotaru, finala locul IV clasa E 6-9 ani.

PUBLICITATE

Alte doua medalii pentru Adamas au fost câstigate in concursurile neoficiale de fete solo prin Cristina Bordas, finalista locul VII la vals lent 12-15 ani si prin Francesca Oprea, finalista locul VII la vals lent 10-11 ani.

Intr-o alta cometite, Cupa „Dance Art”, organizata la Târgu Mures de catre clubul de dans sportiv cu acelasi nume si F.R.D.S., perechea bacauana de la Adamas formata din Mario Ipate si Beatrice Ursan a obtinut urmatoarele rezultate:

-clasa E 16-35 ani standard, locul III;
-clasa E 16-35 ani latino, finala locul VII;
-Open Basic standard 16-35 ani, finala locul VI;
-Open Standard 16-35 ani, finala locul VII.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest sport, trebuie sa spunem ca, in dansul sportiv toti finalistii sunt medaliati. De regula, locul I primeste medaliile de aur plus cupe, locul II medalii de argint plus cupe iar locul III medaliile de bronz plus cupe. Ceilalti finalisti, pe lânga diplome, primesc si medalii de merit pentru ca s-au calificat in finale.

Urmatoarea participare competitionala a dansatorilor sportivi de la Adamas va avea loc weekend-ul viitor la Voluntari, unde se va desfasura Cupa Hooby Dance.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ