Romeo Tanasa, presedintele C.D.S. Adamas Bacau

Sâmbata si duminica (16-17 mai), Bacaul devine capitala dansului sportiv. Sala de Atletism va gazdui cea de-a III-a editie a Cupei Adamas, competitie internationala de dans sportiv, eveniment organizat de Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau, sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

In prima zi de concurs vor avea loc competitiile claselor oficiale ce se vor desfasura in patru programe (de la orele 8.30, 11.30, 16.00 si 19.00), iar duminica vor evolua debutantii, fetele solo si concursurile pe formatii.

In cadrul acestei editii a Cupei Adamas se vor desfasura si doua competitii neoficiale de vals vienez, la care poate participa oricine doreste sa incerce emotia ringului de dans.

PUBLICITATE

„La aceasta editie vor fi aproximativ 1800 de participanti si vom avea sportivi din România, Republica Moldova, Ucraina si Bulgaria.

Concursurile vor fi evaluate de cei mai buni arbitri români ai momentului plus câtiva arbitri straini. Consideram ca evenimentul nostru este unul foarte important nu numai pentru cei ce indragesc acest sport ci si pentru toata comunitatea noastra”, a declarat in conferinta de presa, Romeo Tanasa, presedintele C.D.S. Adamas Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ