Week-end-ul trecut, Sala de Atletism din Bacau a gazduit concursul international de dans sportiv „Cupa Adamas edtia a III-a”, eveniment ce a reunit pe parchetul de dans 1235 de participanti din România, Republica Moldova, Rusia si Ucraina.

Pe lânga numarul mare de participanti, Sala de Atletism a avut parte si de un numar impresionant de sustinatori dar si de spectatori ocazionali, iubitori de dans sportiv, care au apreciat efortul gazdelor de la C.D.S. Adamas Bacau in realizarea cu succes a acestui eveniment de marca.

Cele mai bune rezultate ale sportivilor bacauani de la Adamas au fost:

-perechea Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul III la Basic Standard si Latino si locul V la Open Standard, categorie de vârsta 12-13 ani;

-perechea Andrian Florea-Teona Iordache, locul II la Basic Latino 16-35 ani;

-perechea Marian Haidau-Bianca Arseni, locul V Basic Latino, locul IV la Basic Standard, locul locul III clasa D Latino si locul IV clasa D Standard 16-35 ani;

-perechea Rares Bâlu-Patricia Rotaru, locul V Basic 8 dansuri si locul IV clasa E 6-9 ani;

-perechea Lucas Tutuianu-Denisa Scripcaru, locul VI clasa D mixt si locul VI Open Latino 14-15 ani;

-perechea Cosmin Ursu-Cristiana Chiper, locul IV clasa E 12-13 ani;

-perechea Gabriel Chiper-Maria Renchez, locul IV clasa E 14-15 ani;

-perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul VI clasa E 16-35 ani;

-perechea Marius Nuca-Laura Popa, locul I clasa E seniori;

-perechea Florin Stefanescu-Adriana Mitrea, locul II clasa E seniori;

-perechea Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul III clasa H 6-11 ani;

-perechea Stefan Ciuta-Teodora Agherasimoae, locul III precompetitional 1 dans si 2 dansuri 10-11 ani.

La categoriile de debutanti, sportivii de la Adamas au dominat de departe toate competitiile ocupând toate pozitiile pe podium.

Rezultatele complete ale concursului international de dans sportiv „Cupa Adamas editia a III-a” pot fi consultate pe site-ul Federatiei Române de Dans Sportiv, www.dancesport.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ