Week-end-ul trecut la Timisoara a avut loc „Romanian International Dance Cup” 2015 , Campionatul National de 10 dansuri, Campionatul National de Under 21 Standard si Latino si Cupa „SportTim Dance”, competitii de dans sportiv organizate de cluburile SportTim Dance si Dance Spirit din Timisoara, sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului.

Competitiile de juniori II si Adulti 10 dansuri au fost câstigate de perechile Alin Beca-Catalina Tampau, respectiv Mihai Paraschiv-Diandra Illes de la Clubul Authentic Dance Sport 2007 din Bacau.

22.04 dans sportiv pt site mihai paraschiv si diandra illes

PUBLICITATE

Dupa numarul de tari si sportivi participanti, «Romanian International Dance Cup» 2015 de la Timisoara a fost considerat evenimentul numarul 1 la nivel european pentru week-end-ul trecut.

Rezultatele complete ale acestor competitii le puteti afla de pe site-ul Federatiei Române de Dans Sportiv.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ