Rezultate excelente pentru sportivii romani la „ Goldstadtpokal 2016 ”, competitie desfasurata sambata, 30 ianuarie la la Pforzheim – Germania.

La categoria  Youth Latin perechea timisoreana formata din Fabian Ardeiu – Andreea Raluca Manea, care in prezent ocupa si locul 2 mondial in clasamentul World Ranking la aceasi categorie, s-a clasat pe locul I, iar pe locul 3 si castigatori ai medaliilor de bronz a fost perechea bacauana Alin Andrei Beca – Elena Catalina Tampau.

Cealalta pereche bacauana participanta la concursul din Germania, Mihai Paraschiv-Diandra Illes, a obtinut locul VI in finala Adult Standard si in semifinala locul 12 la Adult Latin.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ