Disputata in Sala Siderurgistul din Galati la sfârsitul saptamânii trecute, cea de-a VI-a editie a Cupei Memoriale „Daniel Nechita” la Dans Sportiv, organizata de Clubul de Dans Sportiv „Beija Flor” din localitate, sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.), s-a bucurat de o prezenta numeroasa a sportivilor din toata zona Moldovei, a Dobrogei si din partea de est a Munteniei, inclusiv din capitala.

La evenimentul din orasul de pe Dunare, Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau a participat cu un lot compus din 14 sportivi care au inregistrat o serie de noi succese, cuantificate in 18 medalii si 3 cupe. Dupa prima zi de concurs de la clasele oficiale, procentajul bacauanilor a fost maxim: doua participari, doua clasari pe locul I. Iata si rezultatele:

Clasa Hobby 10-11 ani: Radu Alexa – Alexandra Gaitan -locul I ;

PUBLICITATE

Clasa D La 16-35 ani: Marian Haidau – Bianca Arseni – locul I.

Competitia a continuat duminica, pe ringul de dans evoluând fetele solo si perechile de debutanti:

-Fete solo 4-7 ani cha cha- Delia Popa locul 5;

-Fete solo 4-7 ani vals lent – Delia Popa locul 5 si Bianca Condopol locul 1;

-Fete solo 12-15 ani vals lent – Cristina Munteanu locul 5;

-Debutanti 1 dans 8-9 ani cha cha – Sabin Buzdugan – Rebeca Tomita locul 6, Cosmin Grapcenco – Mateea Nicoara locul 2;

-Debutanti 2 dansuri vals lent si cha cha – Teodor Ismana – Bianca Condopol locul 4;

-Debutanti 2 dansuri vals lent si cha cha – Sabin Buzdugan – Rebeca Tomita locul 6, Cosmin Grapcenco – Mateea Nicoara locul 4.

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii de la Adamas se va desfasura la sfârsitul acestei saptamâni in Sala „Andreea Isarescu” din Voluntari – Ilfov, unde va avea loc Cupa Hobby Dance editia 2016, organizata de Clubul „Hobby Dance” din Bucuresti si F.R.D.S.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ