Antrenorul Aerostarului Bacău, Daniel Munteanu, s-a declarat surprins de evenimentele care l-au avut recent în centrul atenției pe unul dintre jucătorii săi, fundașul central Andu Moisi. Reținut pentru 24 de ore și cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod illegal și distrugere, ca urmare a unei plângeri înaintate pe 10 iunie, la Poliția Iași de fosta sa iubită, Moisi (23 de ani) a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 90 de zile.

„Am aflat cu stupoare despre acest caz și, sincer, mi-e foarte greu să îmbinin o astfel de situație cu imaginea pe care mi-am format-o despre Andu Moisi cât l-am avut sub comanda mea la echipă. E pe cât de grav pe atât de regretabil dacă lucrurile au stat în felul acesta”, a declarat pentru „Deșteptarea” Daniel Munteanu, care a adăugat:

„ Cât a fost în programul echipei, Moisi nu a creat niciun fel de probleme. Chiar dacă nu am avut posibilitatea de a lucra un timp foarte lung împreună deoarece pandemia declanșată de noul Coronavirus a sistat activitățile sportive, impresia pe care mi-o făcusem despre el era aceea a unei persoane liniștite. Era un fotbalist pe care mă bazam, serios și ascultător.

Din păcate, iată că această perioadă tulbure creată de pandemie duce la situații nebănuite. Nu-mi pot explica de ce a făcut ce a făcut, însă eu, ca om în primul rând, dar și ca antrenor, voi încerca să-i acord întregul meu sprijin. Fapte de genul celor relatate sunt grave și reprobabile, însă cred că orice persoană merită o a doua șansă.

Andu Moisi nu poate fi scuzat, ci ajutat. Cel puțin, așa văd eu lucrurile”. Format la Politehnica Iași, Andu Moisi s-a transferat la începutul anului de la Ozana Târgu-Neamț la Aerostar, pentru care a apucat să joace un singur meci oficial.


PUBLICITATE