Când Sorin Brașoveanu a fost ales și validat în funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Bacău, instituția pe care o conducea a rămas fără șef.

Timp de jumătate de an, Direcția Generală de Asistență Generală și Protecția Copilului (DGASPC) a fost condusă de un interimar, în persoana Rodicăi Știucă, director economic.

De la 1 martie, director general va fi Daniela Țîțaru, director adjunct pe componenta adulți a DGASPC. Ea s-a înscris la concursul organizat, în februarie, pentru ocuparea postului și l-a câștigat.

”Îmi propun să fac tot ce se poate mai bine și mai mult pentru cei care au nevoie de serviciile DGASPC Bacău” a declarat Daniela Țîțaru.

Ea va fi validată în funcție azi, în ședința CJ Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. O alegere fantastica. Personal, am gasit in Doamna Titataru un profesionist care asculta la vocea poporului, cu mare talent organizatoric, cu atitudine foarte prietenoasa

LĂSAȚI UN MESAJ