Directorul Colegiului National de Arta a aflat de pe site-ul Desteptarea ca a fost schimbat din functie de catre Inspectoratul Scolar.

“Citind articolul publicat in Desteptarea, zvonurile conform carora urma sa fiu schimbata de la conducerea colegiului s-au confirmat. Am fost inlocuita, de o maniera cel putin neeleganta, si total netransparenta, cu o persoana care nu a avut niciodata vreo legatura cu acest colegiu!” – a scris profesorul Dana Birzu pe pagina sa de Facebook.

Ea spune ca nu intelege si nici nu accepta maniera penibila, umilitoare, lipsita total de transparenta, in care s-a procedat la schimbarea ei.

PUBLICITATE

“Consider ca era absolut necesara o discutie deschisa, in care sa se prezinte eventuale nemultumiri (ma rog, macar pentru impresia artistica) sunt capabila sa-mi asum si sa inteleg orice mi se spune deschis, dar nu pot intelege loviturile pe la spate, tacerea halucinanta!” – spune Dana Birzu

“De ce toate acestea? Din dorinta de a umili? De a plati eventuale polite cuiva? Poate! In lipsa dialogului transparent, gandul te poate purta oriunde!

Colegii si cei apropiati ma cunosc bine si stiu ca nu ma deranjeaza schimbarea in sine, ci maniera urata si lasa, lipsita de demnitate in care a fost facuta! Atat!

Cred ca meritam, dupa 8 ani investiti in slujirea invatamantului bacauan, la conducerea acestui colegiu cu rezultate dintre cele mai bune, care fac cinste acestei comunitati, implicit inspectoratului scolar, macar o explicatie, daca nu un multumesc de complezenta!

Dar probabil ca am avut asteptari prea mari!

Dragii mei, va multumesc tuturor si fiecaruia in parte, pentru sustinere, pentru toata dragostea pe care mi-o daruiti si va asigur ca voi ramane alaturi de voi aceeasi buna si sincera colega, oferindu-va ajutorul, la nevoie, neconditionat!”

Dana Birzu va fi inlocuita, conform deciziei Inspectoratului Scolar Judetean, cu Adriana Busuioc, care a ocupat in ultimul an postul de director al Palatului Copiilor si care nu are catedra in cadrul Colegiului National de Arta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

39 COMENTARII

 1. Impresia artistica d-na Dana este ca Nu santeti unicat si nu vreti sa iesiti la pensie din functia de
  Director??!!!! chiar 8 ani nu-i destul???!!!!

 2. Ne meritam soarta, va bucurati de raul cuiva pe care nu-l cunoasteti, fara sa stiti cate lucruri bune a facut. Era de asteptat sa se plateasca polite iar marsavia politicului isi intinde tentaculele in toate domeniile. Ati votat comunistii, spalati-va cu ei pe cap, oamenii de valoare vor fi inlaturati daca nu au patalamaua rosie.

  • De ce este necesara numirea ca director a unui cadru didactic titular in alta scoala??? Daca se doreste inlocuirea doamnei Barzu,sa se promoveze un profesor al Liceului de arta ! ISJ-ul ne comunica noua,parintilor,ca acest liceu nu are profesori competenti profesional si managerial ?Credem doar ca acest ISJ nu mai are functii pentru acolitii lor! Alo,doamna inspector…general,cine crezi ca va vor mai vota la alegeri ????PNL,PSD=GASCA DE NEMERNICI !

 3. Directorul trebuie sa fie titularul unitatii unde ocupa functia! Haideti sa facem o petitie la minister si sa solicitam organizarea concursurilor de ocupare a functiei de director la nivel national.Cine indrazneste?

 4. Pacat! Doamna Birzu este o doamna exceptionala. Este o persoana foarte intelegatoare si o persoana care te asculta si te ajuta oricand. De doamna Busuioc in schimb am alta parere…

 5. Dar acum 8 ani mu ați fost numita director politic și neașteptat???Înaintea dvs erau în colegiu oameni -artiști valoroși care meritau sa fie directori dar, politic ați fost numita dvs.De ce va mirați? Vine rândul fiecăruia sa…plece.

 6. Tovarasi ,profesori , educatori , invatatori , etc . ati votat psd_ul , ce doriti altceva ?
  85 % ditre voi asta si+au dorit , psd_ul , asta aveti .
  HAOS , HAOS , iar mai sunt ceva copii de primari psd_iti care vor functii la ORAS .

 7. PE TIMPUL LUI CEAUSESCU S-a DAT O DIRECTIVA CA DIRECTORII DUPA DOUA MANDATE SA PARASEASCA FUCTIILE. ACUM NU SE POATE ? DUPA 8 ANI TI SE PARE CA ESTI DE NEINLOCUIT – asta se vede si din aceste declaratii. Daca esti profesor fii profesor, ca manageri multi sunt fara valoare..

 8. Pe criterii politice ai fost pusa pe aceleasi criterii demisa.Fara sprijin politic masiv nu rezista nimeni mai ales niste somitati de carton.Nulitatile cred si ele minciunile si dupa un timp se cred de neanlocuit.Toti putem fi inlocuiti cu brio .fiecare a primit un salariu de aia a munit nu a facut voluntariat asa ca ,ciocu mic cu multumirile

 9. Despre numirea pe post de unde si cand ati aflat?
  Politic se vine tot politic se pleaca !!
  Asta s-a vrut (politizare pana la coada maturii) asta avem.

LĂSAȚI UN MESAJ