23 februarie 2024
ActualitateDămienești: Un tânăr beat și fără permis a amenințat un șofer cu...

Dămienești: Un tânăr beat și fără permis a amenințat un șofer cu un cuțit și i-a furat mașina

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Traian au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 19 de ani, din comuna Dămienești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și fără permis. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 12 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi sustras un autoturism de la un tânăr, de 23 de ani, din localitate, agresându-l cu un obiect înțepător. Ulterior, tânărul de 19 ani ar fi condus autoturismul în localitate, aproximativ 1 km de la locul faptei.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieșit faptul că, cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma administrării probelor, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și fără permis.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri