Bacauanii care sunt membri consecventi ai clubului vesel de la Centrul de Zi “Dr. Stefan Ciobanu” au sarbatorit, vineri, Ziua Mondiala a Persoanelor Vârstnice la Teatrul Municipal “Bacovia”.

Pe scena au urcat trupa “Idealuri”, grupul vocal “Sânzienele”, care a interpretat cântece din folclorul vechi, autentic, al românilor, apoi actorii centrului, care au jucat intr-o piesa scrisa si regizata chiar de ei, “D’ale seniorilor”, inspirata din viata personala si doldora de situatii si replici picante.

Facând haz de necaz, bunicii au abordat subiecte specifice vârstei: pensiile niciodata suficiente, misterul cardurilor de sanatate, respectul fata de vârsta a III-a, sâcâitoarele probleme de sanatate etc. Iubitorii de poezie au recitat, iar corul “Speranta” le-a daruit spectatorilor un potpuriu de compozitii muzicale clasice.

PUBLICITATE

Au fost implicati, in acest proiect, peste 50 de seniori. In finalul spectacolului, pe scena Teatrului “Bacovia” au urcat invitatii: batrâneii din corul Uniunii Generale a Pensionarilor din România. Beneficiarii Centrului de Zi “Dr. Stefan Ciobanu” si-au sarbatorit ziua si acasa, la sediu, unde au organizat o masa festiva, cu un meniu special.

Ca sa-i bucure, Simba Invest le-a oferit ciocolata, iar Lady Blue le-a daruit flori tuturor celor prezenti la festivitate.

[wonderplugin_gallery id=”356″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ