Ansamblul folcloric „Privighetorile” din Podu Turcului va participa la festivalul-concurs „Starurile Diasporei”, care va fi gazduit de capitala Austriei, in zilele de 26-27 noiembrie 2016. Invitatia a fost acceptata dupa lungi ezitari, intrucât nu existau resursele financiare necesare deplasarii. Norocul a surâs dinspre Bucuresti.

Marius Rusu, un fost elev al lui Nicolae Popa, dirijorului ansamblului, a sponsorizat transportul, cazarea și masa. Adică totul. Nu este prima oara când acest sponsor ii ajuta pe cei din acest ansamblu folcloric.

Intre altele, in doua rânduri, a asigurat vacante la Mare pentru grupuri formate din peste 50 de membri ai ansamblului.

PUBLICITATE

„Participarea noastra la acest festival-concurs este foarte importanta. Ne vom deplasa cu peste treizeci de interpreti: solisti vocali si instrumentisti, orchestra si grup vocal. Daca in ultimul timp nu mai putem cânta acasa, la Podu Turcului, ce ne-am zis? Sa cântam macar… la Viena!”, ne-a spus Nicolae Popa cu vadita amaraciune, dar si cu bucurie in glas. Cum nimeni nu este profet in tara lui, de ce-ar fi cineva profet in târgusorul sau?…

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ