In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15.00, in Parcul Trandafirilor, s-a derulat un nou episod din proiectul “Da-ti intalnire cu o carte”, proiect care promoveaza cititul in spatiile publice.

De aceasta data, initiatorii proiectului au constituit un fond de carte prin donatii, carti cu care au fost dotate bibliotecile stradale din Parcul Trandafirilor, Parcul Catedralei si din piateta din Piata Tricolorului. La eveniment au participat peste 50 de tineri, elevi de la Centrul Scolar Nr. 1 si de la Colegiul National “Mihai Eminescu”.

DSC04688

“Prin aceste actiuni dorim sa oferim o alternative. Probabil s-ar citi, dar nu sunt carti. Proiectul nostru se refera si la adunat de carti si la impartit de carti dar si la schimb de carti. Clar, proiectul nostru va continua, urmatoarele colegii participante fiind <> si <>, peste o saptamana, respectiv doua”, a declarat Marius Apostol, initiatorul proiectului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ