11 decembrie 2023
ActualitateCurse suplimentare Dan Air pentru relația Bacău - Dublin

Curse suplimentare Dan Air pentru relația Bacău – Dublin

 

Dublin, capitala Irlandei, devine una dintre destinațiile de top pentru călătoriile cu compania aeriană DAN AIR. Cu începere din 11 decembrie, călătorii vor avea oportunitatea să exploreze frumusețea acestui oraș fascinant de două ori pe săptămână, în fiecare marți și sâmbătă. Însă, pentru a satisface cererea crescută din perioada sărbătorilor, DAN AIR a anunțat adăugarea a patru curse suplimentare în zilele de joi, 14 și 21 decembrie, precum și 4 și 11 ianuarie.

Cu această extindere a programului de zbor, pasagerii vor avea ocazia să experimenteze farmecul Dublinului într-un cadru mai flexibil și adaptat la nevoile lor specifice. Cele patru curse noi oferă călătorilor posibilitatea de a începe sau încheia anul într-un mod memorabil, explorând bogata cultură, istorie și atmosfera prietenoasă a orașului irlandez.Un avantaj semnificativ oferit de DAN AIR pentru aceste zboruri este includerea bagajului de cală în prețul biletului. Astfel, călătorii pot să se bucure de experiența shopping-ului la Dublin fără a se îngrijora de restricțiile legate de bagaje. O gamă largă de suveniruri autentice și produse de calitate pot fi acum aduse acasă fără griji, contribuind la crearea unor amintiri de neuitat.

Pentru rezervări și detalii suplimentare, călătorii pot accesa site-ul oficial al companiei aeriene DAN AIR la adresa https://danair.ro/. Aici vor găsi informații despre programul de zbor, tarifele disponibile și opțiunile de servicii suplimentare, facilitând astfel planificarea călătoriei lor către destinatia dorită.

Cu noile curse DAN AIR către Dublin și beneficiile aduse, călătorii au acum șansa de a descoperi și experimenta farmecul autentic al orașului irlandez într-un mod convenabil și plin de confort. Fie că este vorba despre explorarea istoriei bogate sau despre achiziționarea unor suveniruri deosebite, aceste zboruri oferă oportunitatea ideală de a crea amintiri de neuitat în perioada sărbătorilor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri