Patru operatori care realizeaza servicii de transport persoane in judetul Bacau au solicitat aprobarea de licente pentru trasee noi.

Cele mai multe licente a cerut Publitrans Com SRL Moinesti, care vrea sa efectueze curse speciale, destinate navetistilor, pe noua trasee: Cucuieti-Foale, Chilii-Foale, Geamana-Foale, Humarie-Foale, Foale-Tasbuga, Cornet-Bucsesti-Foale, Frumoasa-Foale, Schitu Frumoasa-Foale si Stanesti-Foale. Transmoldova SRL Onesti va efectua curse pe patru trasee noi: Palanca-Moinesti, Comanesti-Moinesti, Moinesti-Foale si Berzunti-Comanesti.

Euro-Acva SRL a solicitat licenta pentru traseul Bacau-Prajesti, pe care va asigura trei curse pe zi, iar Critrans SRL Bacau pentru traseul Bacau-Racatau, cu sase curse pe zi. Aceste solicitari indica cresterea numarului de navetisti si, implicit, a numarului locurilor de munca in zona Moinesti-Comanesti.

PUBLICITATE

Doar un operator de transport isi va diminua activitatea: Auto XXL Onesti. Firma va inlocui autobuzele cu 23 de locuri cu microbuze care au 10 locuri, dar va mentine numarul de curse zilnice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ